Cumartesi, Kasım 07, 2009

Masajın Cinsellige Etkisi

Bugun cinsellik ile ilgili aşağıda size bir takım masaj teknikleri örneklendireceğim. Bundan önce söylemeliyim ki bu masaj teknikleri sizi cinsel ilişkiye hazırlama amacıyla yanı uyarılma amacıyla verilmektedir. Sizi seksi ve ilişkiye hazır hissettirmesidir. Bu masaj teknikleri her ikinizinde ortak zevk alması için verilmektedir.

- Ortamın her ikiniz içinde rahat olması çok önemli. Örneğin mum ışığında çok loş ve hoş bir ortam hazırlayabilirsiniz masaj yapmak için. Ayrıca çıplak olmanıza özen gösterin.

- Uyumadan önce en yorgun halinizde birbirinize masaj yapmayı deneyin. Daha gergin olursunuz ve daha çok uyarılırsınız.

- Bu masajın amacı cinsel ilişki nin zevkini arttırmak ve partnerizin zevk almasını sağlamak, bu sebeple vücutlarınızın farklı bölümlerini dönüşümlü olarak ovmalısınız. Bunu her ne kadar yavaş yaparsanız o kadar çok zevk alırsınız.

- Dönüşümlü olarak birbirinize zevk vereceğiniz için masaja başlamadan önce partnerinizle konuşun ve neleri sevip sevmediğini öğrenin.

- Partneriniz size masaj yaparken ne kadar çok masaj yaptığınız bölgeye odaklanırsanız konsantrasyonunuzda o kadar artar. Ve odaklanmanız karşılıklı zevk alabilmeniz açısından gerçekten çok önemli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder