Pazartesi, Kasım 09, 2009

Cinsel İlişki de 5 Duyudan Faydalanma

Cinsel İlişki de 5 Duyudan FaydalanmaCinsel ilişki esnasında her 5 duyudan da faydalanılması çiftin karşılıklı olarak çok daha fazla haz almasını sağlar.

Görme : Eğer ilişkiye gece giriliyorsa gözü rahatsız edici derecede olan ışık kapatılmalıdır. Çiftlerin gözleri birbirlerini tahrik edecek şeyler görmelidir. Ve kadın ile erkek birbirleri için süslenmelidir.

Duyma : İlişkiden önce tartışma gibi birbirini kırıcı anlar yaşanmamalı. Daha çok tatlı konuşmalar veya tahrik edici sohbetler yapılmalıdır.

Koklama : Kadının güzel kokması erkeği oldukça etkiler bu yüzden kadınların bu ince noktayı bilmesi gerekir. Aynı şekilde beden kokusu, ağız kokusu gibi kokuların olması o andaki cinsellik isteğini bitirebilir.

Tatma : İlişki başlangıcında öpüşme büyük bir önem kapladığı için kişinin ağız temizliğine ayrıca önem göstermesi gerekir. (bkn. öpüşme teknikleri )

Dokunma : İlişki öncesinde çiftlerin birbirlerine dokunmasıyla cinsel ilişkiye girme isteği fazlasıyla artar. Dokunma ve okşama vazifesi kadından daha çok erkeğe düşer. Bu dokunma ve okşama hem kadını hem de erkeği etkilediği için kadın cinsel ilişkiye girme için kuvvetli bir arzu hissedene kadar devam etmelidir. Böyle bir yolla cinsel ilişkiye girilmesi her iki taraf içinde oldukça büyük bir haz oluşturacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder