Salı, Kasım 03, 2009

Islam’da Anal İliskinin Yeri

İslam’da Anal İlişkinin Yeri sorusu bir cogunuzun aklini kurcaliyordur mutlaka.

Anal ilişki islamda Livata olarak adlandırılmıştır. Bu ilişki şekli nasıl ve ne sebeple olursa olsun İslamda yasaklanmıştır. Anal ilişkiye girmek isteyen erkeğin büyük günaha gireceği gibi eğer kadında buna ortak olursa ve ilişkiye girmeyi kabul ederse oda en az erkek kadar büyük bir günaha giricektir. İslamda cinsel ilişkinin sınırları belirlenmiştir. Bu sınırların dışına çıkmak demek günaha girmek demektir. Evli eşler arasında bile olsa Livata yani anal ilişki yasaklanmıştır. Yani bunun evlilik içi yada evlilik dışı olması günah olma derecesini değiştirmemektedir. Evlilik müessesi içinde bile anal ilişkiye girilmesi haramdır.

"Ey Muhammed! Sana kadınların ay başı halinden de soruyorlar. De ki: O bir eziyettir, Onun için ay başı halinde oldukları zaman kadınlardan çekilin ve temizleninceye kadar onlara yaklaşmayın. İyice temizlendikleri zaman ise Allah''ın emrettiği yerden onlara varın, yaklaşın Şüphesiz ki Allah çok tövbe edenleri de sever, çok temizlenenleri de sever." (Bakara,:222) şeklinde buyuran Cenab-ı Hak; kadınlarla ancak çocukların çıktığı yerden cinsel ilişkiye girilebileceğini buyurmuştur. Yani çocukların yetiştiği yerden, doğum olan yerden kadınlarınızla cinsel ilişkiye girebilirsiniz, bunun dışındaki heryer haramdır.



konu etiketleri: islamda cinsellik, islamda cinsellik sınırları, islamda cinselliğin sınırları, islamda cinsel hayat. islamda cinsel yasaklar,islamda cinsel ilişki, livata nedir, livata, livatanın cezası, livata günahmıdır, livatanın günahı, livata ile ilgili hadisler, anal ilişki

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder