Pazar, Kasım 21, 2010

Kronik Bas Agrilari ve Alerjik Astim Icin Akupunktur

Sürekli çekilen halsizlik ve bitkinlik kronik yorgunluk göstergesi olabiliyor. Uzmanlar bu belirtiler 15 günden fazla sürüyorsa bir hekimden yardım alınması gerektiğini belirti.

Kişin sürekli bitkinlik hissetmesi ufak defek az enerji gerektiren işlerin altından kalkamaması veya bir işin sonunda aşırı halsizlik hissetmesi durumunda, kişinin yorgunluk açısından kendini muhasebe etmesi gerektiği söyleniyor.

Yorgunluğun bir hastalık olmadığı belirtilip, yaşam şeklindeki düzensizliğin olabileceği gibi her hangi bir hastalıktan ötürü gelebileceği de söyleniyor. 15 günlük bir takip sonucu yorgun hissinin azalmadığını gözlemleyen kişilerin bir hekime başvurması önerilir.

akupunktur tedavisi
Yorgunluğunuzun sebebini şunlara bağlaya bilirsiniz. Düzensiz yaşam, uykuda düzensizlik ve uyku yetersizliği, yersiz beslenme, hareketsizlik, aşırı sigara ve içki kullanımı, gereğinden fazla çalışma, kansızlık, kronik gizli enfeksiyonlar, depresyon, aşırı kilo, bunaltı ve stres, hipertansiyon veya prostat kanserinde kullanılan ilaçlar olabilir.

Düzenli yaşam tarzı, hafif egzersizler, faydalı beslenme ve orantılı kilonuzu koruyarak kronik yorgunlu sendromu ve bazı benzer hastalıklardan korunmak için yapılması gereken önemli kurallar arsında yer almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder