Perşembe, Mart 12, 2009

Cinsel Gucu Artirmak icin Enginar

Cinsel saglik ile ilgili bugun sizlerle enginarin etkilerini paylasacagiz.

Cinsel yasami etkileyen suphesiz en buyuk etken gecirilen suredir. Iste bu yuzden bir cok kisi cinsel istegi ve gucu artirmak icin yeni yollar aramakta, bazi ek gidalar almaktadir. Cinsel gucu artirici besinlerden biride enginardir.

Enginar yagli bitkiler haricinde mineral bollugu bakimindan en etkili sebzedir. Icinde bulunan potasyum, magnezyum, kalsiyum, a, b1, c vitaminleri sayesinde tam bir enerji ve besin deposudur.

Enginarin bazi faydalarini sayacak olursak: Idrar sokturucu ozelligi, sindirimi kolaylastirmasi, karacigerin temizlenmesi, kolestrolu dusurmesi, kandaki seker miktarini ayarlamasi, kum dokmeye yardimci olmasi, mide ve bagirsaklari temizlemesi sayilabilir. Tabi bu yararlarina birde cinsel gucu artirmasini ekliyebiliriz.

Enginar icinde bulunan bunca yararli madde yuzunden hem normal saglikli bir yasam icin etkili hemde cinsel gucu artirici bir besin maddesidir. Bundan dolayi eger cinsel gucu artirici bir besin ariyorsaniz enginari mutlaka listenize eklemelisiniz. Hem vucudunuz hem kendiniz icin.

yazan: cinsel saglik bilgileri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder