Perşembe, Temmuz 10, 2008

Ideal Penis Boyu Ne Kadar Olmali?

Cinsellik denilince suphesiz erkeklerin ilk aklina gelen sorularin basinda penis boyu gelir, hatta bazi erkeklerde penis boyu takinti haline bile gelmistir. Asagidaki yazimizda ideal penis boyu ne kadar olmali sorusunun cevabini bulacaksiniz. Sizlerde cinsel yasaminizda mutlu olmak istiyorsaniz bazi seyleri takinti yapmadan anin tadini cikarmayi ogrenmelisiniz.

Ideal Penis Boyu
Penis boyu cenin halinde ve ergenlik çağında DHT’nin penis hücrelerindeki telomerleri uyarması sonucu uzar ve genetik olarak maksimum uzunluğuna erişip öyle kalır.Penis ne kastır,nede kemik..Penis dokusu çok farklı bir biçimde tasarlanmıştır ve süngeri anımsatan bir yapısı vardır.Ergenlik dönemi bittikten sonra ne yaparsanız yapın penisiniz uzamaz.İsterseniz kendinizi tavana asın penisinizden yine uzamaz.Sadece erkekliğinizden olursunuz.

Bu pompalar, çekme aletleri, ilaçlar vb. bunlar sadece kısa bir süreliğüne penisin olduğundan büyük durmasına ve sanki sürekli bir ereksiyon halindeymiş gibi gorunmesine neden olur. Ancak bu durum kısa bir süre sonra sona erer ve penis boyu eski haline iner. En radikal çözüm estetik ameliyattır. Ancak bunun aşırı zahmetli oluşu ve cuzzi miktarda kısıtlı sonuçlar elde edilmesi nedeniyle pek işe yarar değildir.

Eğer penis boyunun bir çaresi olsaydı, bilim ve teknolojide çok ilerlemiş olan Japonlar buna bir çare bulurdu. Onun için kısa Penis boyuna yapılacak bir müdahale falan yok.Kendi kendinizi kandırmayın. Bu arada daha uzun penis daha güçlü ereksiyon anlamına gelmez.Tam tersi daha güçsüz ereksiyon anlamına gelir. Çünkü uzun penis ereksiyon için çok daha fazla kana ihtiyaç duyar. Kısa peniste ise böyle bir sorun yoktur.

Kısa penisiyle meşhur Asyalılar 80 yaşına kadar hiçbir ereksiyon sorunu yaşamazken,uzun penise sahip Afrikalılar 60′a geldiklerinde antropoza girerler. 20 cm’in üzerinde penise sahip bir erkekle hiçbir kadın da ilişkiye girmek istemez cünkü o boyda bir penis kadına zevkten çok acı verir.

Dr. Metehan ÜSTÜNDAĞ

Kaynak: Estetik Haber Sağlık Bilgileri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder