Çarşamba, Mayıs 21, 2008

CabbagePow Lahana Kapsulu

Bugunku sağlık bilgileri yazimizda yeni cikan dogal zayiflama urunu tanitimini yapacagiz.

Yaz yaklasiyor ve cogunuzu bir telas almis durumda tabiki diyet - rejim telasi :) malum suan o kadar cok diyet onerisi var o kadar kilo verme zayiflama ilaci var ki sizinde kafaniz muhtemelen karistikca karisiyor.

Evet bugun yazacagim zayiflama urunu diger urunlere gore biraz daha farkli cunku ozunde lahana var yani tamamen dogal bir zayiflama, kilo verme takviyesi urunumuzun adi Lahana kapsülü CabbagePow.

Lahana kapsülü CabbagePow ile ilgili Seda Sayan'in programina konuk olan Nadide Sultan biraz aciklama yapti dilerseniz yazinin devaminda once bu videoyu seyredin:

Nadide Sultan'in Seda Sayan porgraminda Lahana kapsülü CabbagePow hakkinda bilgi verdigi video:



Evet sizinde izlediginiz gibi Nadide Sultan zayiflamis ve bu zayifligini CabbagePow'a borclu oldugunu soyluyor. Gercekten urun ile ilgili bilgileri okudugumda mantikli geldi dilerseniz sizde resmi satis siteleri Lahana Kapsülü ve CabbagePow sitelerini ziyaret ederek detayli bilgi alabilirsiniz.

Urun Almanya'dan ithal bir urun yani saglikla kullabilir diye dusunuyorum cunku urun avrupa standarti icermese uretimi yapilamazdi zaten. Evet eger sizde zayiflamayi dusunuyor ve yeni diyet tarifleri ya da zayiflama urunleri ariyorsaniz Lahana kapsülü'nu de listenize ekleyin. Urunu kullanan arkadaslar olursa yorumlarini bildirirlerse kullanmayi dusunenler icin yardimci olacaklardir ;)


Etiketler: lahana kapsülü, CabbagePow, lahana çorbası, kilo verme, diyet, zayıflama, rejim, zayıflama kapsülü, lahana kapsülü etkisi, nerde satılır, yorum, kullanımı nasıl, lahana kapsülleri, lahana kapsulu, lahana zayıflama hapı, lahana kapsül, lahana hapı zayıflamak için, lahana kapsülü kullananlar, lahana hapı ile zayıflama, lahana ile zayiflama, lahana kapsülü yorumlar, lahana kapsülü kullanan varmı, lahana çorbasıyla zayıflama

2 yorum:

  1. sira bunu denemeye geldi bende fazla kilolarinda sikayet edenler arasindayim lahan kapsulunu alip deneyecegim daha sonra sizede sonuclarini yazarim :)

    YanıtlaSil
  2. bende kullanmak istiyorum fakat balerji ilacı kullanıyorum.acaba bir zararı olurmu.ilacın adı;xyzal
    yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil